Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών στην Τρίπολη που ξεκινά από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η Εταιρεία «Μεταλλουργία Τριπόλεως - Ιωάννης Αγγελόπουλος και ΣΙΑ Ε.Ε.» έχει δημιουργήσει στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης την υποδομή για να φέρει σε πέρας έγκαιρα και υπεύθυνα οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή. Σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 12000 m2 και στεγασμένου χώρου 4000 m2 και εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας σιδήρου , όπως γραμμή διάτρησης και κοπής σιδηροδοκών, παντογράφοι κοπής λαμαρινών και σωληνών, στράντζα, ψαλίδι κ.α.

Η Εταιρεία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή όσον αφορά την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, σύμμεικτων κατασκευών καθώς και οποιαδήποτε ειδική μεταλλική κατασκευή της ζητηθεί. Διαθέτοντας τα κορυφαία προγράμματα σχεδίασης και μοντελοποίησης μεταλλικών κατασκευών STRUCAD και TEKLA STRUCTURES καθώς και έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή ζητηθεί από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι και την τελική αποπεράτωση.

Από το 2009, η Εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2000 για την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κτιρίων. Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.